Bosch Bulaşık Su Almıyor

Bosch bulaşık su almıyor problemi karşısında insanlar mağdur olmaktadır. Makinenin su almaması demek yıkama işlemini yapamaması demektir. Bu durumda çözüm yollarını bulmak gerekir. Aşağıdaki maddeleri uygulayarak çözüm bulabilirsiniz.

Makinenize zarar vermeden yapabileceğiniz işlemler şöyledir:

  • Binanızda su kesilmiş olabilir. Musluklardan suyun akıp akmadığını kontrol ediniz.
  • Su basıncı düşüktür. Özellik ile dakikada on litre su almıyor ise bulaşık makinesi için yeterli su bulunmuyor anlamına gelir.
  • Makinenizin kapağı açık kalmıştır. Bu da programın devam etmesini engeller. Kontrol edip kapatarak su alma durumuna bakınız.
  • Fıskiyeler tıkanmış olabilir. Makinedeki bulaşıkları pervanede yer alan fıskiyeler temizler. Bunlar çeşitli sebeplerden dolayı tıkanabilir. Bu aparatları yerinden çıkararak temizlemesini yapabilirsiniz.
  • Yukarıdaki maddeleri yapmanıza rağmen hala bulaşık makineniz su almıyor ise teknik bir sorun olabilir. Servis çağırarak çözümü usta ellere bırakmalısınız.

Bulaşık makineniz ile ilgili sorunlarda bizi arayabilirsiniz. Su almaması, iyi yıkamaması, su boşaltmaması ve tüm diğer sorunlar için telefon etmeniz yeterlidir. Uzman ekibimiz ile sizlere yardımcı olacağız.

Tags:
Leave a Comment
444 78 56