Altus Çamaşır Makinesi Kapak Işığı Sürekli Yanıyor

Altus marka çamaşır makinelerinizi daha verimli ve daha uzun süreli kullanabilmek adına dikkat etmeniz gereken bazı hususlar var. Bu yazımızda ise Altus çamaşır makinesi kapak ışığı sürekli yanıyor sorunu hakkında konuşacağız.

  • Deterjan kapağı ve makinenin ön taraftaki kapağının tam olarak kapalı olup olmadığını kontrol ettiniz mi? Eğer kapalı olduğundan eminseniz mekanik bir arıza var demektir. Kapakları tutan kısımda bir gevşeklik olduğu takdirde bu arıza ile karşı karşıya geleceksiniz.
  • Maalesef tek başınıza müdahale edebileceğiniz bir durum değildir. Altus servis ekiplerini arayarak sizler de parça değişimi ve onarım için yardım talep edebilirsiniz. Ekipler incelemelerini yaptıktan kısa bir süre sonra sorunu çözecek ve ürünlerinizi sizlere teslim edecektir.

Kapağın açık olduğu durumlarda makineler kendini kesinlikle başlatmaz. Bu ön kapak olduğu gibi deterjan kapağı da olabiliyor. Kapak kontrolünü doğru bir şekilde yaptığınızda eminseniz eğer Altus servis ekiplerini aramanız gerekiyor ve ekipler en hızlı şekilde sizlere yardımcı olacaktır.

Tags:
Leave a Comment
444 78 56