Altus Bulaşık Makinesi Başlamıyor

Teknolojik ürün kullanımında dikkat edilmesi gereken hususların yanı sıra var olan sorunlara dair düşüncelerimizi de aktarmaya devam ediyoruz. Altus bulaşık makinesi başlamıyor problemi hakkında konuşacağız. Sorunun birden fazla nedeni olabilir ve tespit etmek için servis desteği almanız da gerekecektir. Dilerseniz oluşabilecek bazı problemleri hep birlikte ele alalım.

  • Makinenizin elektrik fişini kontrol edebilirsiniz. Prizdeki hasar da cihazın başlamamasına neden olacaktır. Elektrik aksamındaki sorunlarda Altus servis ekiplerinin yapacağı bir müdahale bulunmuyor.
  • Su giriş musluğunun açık olup olmadığını kontrol etmenizi rica ediyoruz. Eğer kapalı konumda ise açarak sorunu giderebilirsiniz.
  • Bulaşık makinesinin kapısı tam olarak kapatılmadığında da bu sorunu yaşayacaksınız. Kapak kontrolü yapıp tekrar deneyebilirsiniz. Muhtemelen sorun çözümlenmiş olacaktır.

Periyodik bakımları yapılmayan makinelerde bu tür sorunlar çok daha sık yaşanıyor. Servis desteği almaktan çekinmeyin bunun için yüksek rakamlar ödemeyeceksiniz ve emin olun bakım hizmeti ile birlikte ürünlerinizden daha yüksek verim elde etmeniz de mümkün hale gelecektir.

Tags:
Leave a Comment
444 78 56