Beko Çamaşır Makinesi Yıkama ve Bitti Işığı Yanıyor

Beko çamaşır makinesi yıkama ve bitti ışığı yanıyor sorunu ön yıkama ve bitti ışığının yanıp sönmesinden kaynaklı bir problemdir. Sorun birden fazla çamaşır modellerinde çıkabilecek oldukça yaygın bir durumdur. Bu durum beraberinde birtakım arıza durumunu da getirebilir. Çamaşır makinelerinin hassas makineler olması, kullanıcısının makine kullanımı hakkında ön bilgilerinin olmaması durumunda çamaşır makinesinin üzerinde bulunan tuşlarla yapılabilecek tüm işlemler çamaşır makinesine zarar verebilir.

Aynı zamanda çamaşır makinenizin barındığı ortam ve sabitlendiği alan da makinenin çalışabilmesi için oldukça önemlidir. Bunun gibi sorunlar çamaşır makinenizde arıza olduğunun göstergesi olabilir. Durumu anlamak için gereken kontrollerin yapılması gerekir. Doğru ve bilinç dışı hareket etme durumunda büyük sorunları da beraberinde getirebilirsiniz.

Beko Çamaşır Makinesi Yıkama ve Bitti Işığı Yanıyor Çözümü

Beko çamaşır makinesi yıkama ve bitti ışığı yanıyor çözümü;

  • Makinenizin pompa filtresi olarak adlandırdığımız kısmın tıkanması sonucunda yıkanma ve bitti ışığı yanar. Böyle bir durumda pompa filtresinin temizliği sağlanarak sorun giderilebilir.
  • Su gider hortumunu değiştirdikten sonra makineniz boşken yıkama, sıkma, boşaltma, işlemlerini gerçekleştiriniz.
  • Herhangi bir ön donanımınız yoksa Beko teknik servisi ile iletişime geçiniz.
Tags:
Leave a Comment
444 78 56